کد خبر: 2614840
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲

آموزه  های قرآنی منبع اصلی مؤلفه های سبک زندگی اسلامی است

گروه فعالیت های قرآنی: معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: آموزه ‌های قرآنی تمامی جزئیات و مؤلفه‌های سبک زندگی اسلامی را در خود دارد و عامل اصلی هدایت ‎افراد و جوامع بشری به سوی کمال است.

حجت ‌الاسلام والمسلمین سیدحسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه قرآن کریم دربرگیرنده هدایت و سعادت انسان در دنیا و آخرت می ‎باشد و در تمام مراحل زندگی رهبر و راهنمای انسان به سوی کمال است، اظها کرد: خداوند در قرآن می فرماید «این قرآن به راهی هدایت می ‎کند که مستقیم‎ ترین راههاست...».

وی با بیان اینکه قرآن نه به عنوان یکی از امور مورد نیاز انسان و جامعه بلکه به عنوان اصل حاکم بر همه امور مربوط با انسان و انسانیت و برپا دارنده مصالح اجتماع بشری مورد توجه است، افزود: فرهنگ قرآنی به عنوان یک ضرورت باید زیربنای همه شئون زندگی فردی و اجتماعی جامعه قرار گیرد.

حجت الاسلام گلمیرزاده با بیان اینکه تدبر که فهم روش‌مند و هماهنگ ظاهر قرآن است به عنوان راه درک منسجم کتاب آسمانی، ضرورتی گریزناپذیر برای ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی است، تصریح کرد: ترویج فرهنگ قرآنی یکی از نیازهای مهم جامعه امروز خواهد بود قرآن کریم، انسان را به زندگی کردن با معیارها و ارزش‎های انسانی و اسلامی دعوت می ‎کند.

گسترش ارزش ‌های اسلامی در گرو نهادینه ‏شدن فرهنگ قرآنی

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه گسترش ارزش ‌های اسلامی در گرو نهادینه ‏شدن فرهنگ قرآنی و تنظیم فعالیت‌ها و اندیشه اسلامی خود قرآن است، ادامه داد: آنچه مهم است فهم و عمل به قرآن و قرآنی ‏بودن و قرآنی زندگی ‏کردن است کسانی که با قرآن مأنوسند به کمک قران حق را از باطل تشخیص می ‎دهند.

وی با بیان اینکه قرآن عامل صعود به سوی بهشت، مایه خرمی دل، دریای بی‎کران معرفت و یگانه عامل توانگری است، گفت: آموزه  های قرآنی تمامی جزئیات و مؤلفه های سبک زندگی اسلامی را در خود دارد، آموزه های قرآنی عامل اصلی هدایت ‎گر و تربیت کننده افراد و جوامع بشری به سوی کمال و نیل به ارزش های اخلاقی و انسانی است.

حجت الاسلام گلمیرزاده با بیان اینکه هدف از حفظ قرآن، تدبر و هدف از تدبر، تفسیر و هدف از تفسیر فراهم کردن زمینه انس با قرآن و عمل به قرآن در زندگی است، متذکر شد: حفظ قرآن آثار فراوانی را به همراه دارد که نخست ارتباط تنگاتنگ با قرآن کریم فراهم کرده و موجب پیدایش یک انس اولیه در انسان می‌شود و دیگر اینکه فرد وارد مباحث ترجمه و مفاهیم و تدبر می‌شود.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان مهمترین مسئله را در حوزه معارف دینی بهره گرفتن از قرآن کریم دانست و خاطرنشان کرد: ناب‌ترین معارف، معارف قرآن کریم است که در آن خطا و لغزش وجود ندارد، مسلمان نباید نسبت به کتاب الهی بی‌اعتنا باشد و آن را مهجور کند، زیرا قرآن سراسر نور و سرور است، به طالب آن نورانیت می‌بخشد و انسان را به استوارترین راه و مقصد هدایت می‌نماید.

captcha